Digitalt skapande

Lek med logotyper och ikoner

Min logotyper och ikoner och bilder som jag skapat här är med hjälp av bland annat Inkscape och Photoshop och fantasi:

LiNDAHL

Ett snabbt hopkok av två bilder: givetvis går det att få ett snyggare finish med lite mer tid.

dansande par i studio
Vardagsrum
Vardagsrum
Dansande par

Logotyp till min fiktiva webbutik ”HästButiken” i kursen webbutveckling. Hästar är söta, fina och gulliga djur och många väljer typsnitt och layout efter det men jag vill prova på något annat och testar en lite tuffare stil med hårdrocksbandet Metallica i tankarna 😉

Hästbutiken Logo
logotyp_text
Text logo
logo_hästar
Bildlogo utan text
Logo Creative Group

Nu när jag har lite tid över passar jag på att leka med ikoner vilket är jättekul, först en arg liten pingvin. De tuffa små effekterna av eld som skulle förstärka ilskan fick jag inte med i ändringen av filformatet, men får luska ut hur det går att fixa.

Arg pingvin

En liten groda, men som ikonen innan så ville inte de tuffa effekterna följa med. Jag får fundera en smula över hur det går att fixa. Jag har använt mig av programmet Inkscape som man skapar vektorgrafik med vilket är jättekul. Ett enkelt program som dock tar sin lilla tid att lära sig som har mängder med spännande verktyg.

Groda

Här leker jag med färg och form med en ikon som är tänkt till en bank app givetvis bör inte gubben vara röd som är mer en stopp färg utan borde vara i en mer blå kulör.

icon röd gubbe med kreditkort exempelvis till en bankapplikation

Detta är mitt första inlägg och min första bild som jag knådat ihop i kursen digitalt skapande som jag läser på Hermods.

Reklambanner till e-butik, digitalt skapande 1

Film, ljud

Använda program: Adobe Photoshop, Adobe Premiere pro cc 2017, after effects cc 2017, Adobe Audition

Det må se lite ut för världen… men det är bra och en svår uppgift… flera olika moment som ändras, redigeras och skapas för att sedan sammanfogas i rätt format till rätt ändamål.

Använda program: Adobe Photoshop, Adobe Premiere pro cc 2017, after effects cc 2017, Adobe Audition

Specialeffekter till en filmsnutt på dryga tio sekunder som är förlängd, ditsatta ljudeffekter (flera olika ljudsnuttar som är ihopsatta, mixade och skapade med audition)

Några broschyrer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *